Acasa / Horoscop zilnic / Horoscop zilnic 4 noiembrie 2014

Horoscop zilnic 4 noiembrie 2014

Horoscop zilnic 4 noiembrie 2014 – ce prezic astrele pentru ziua de 4 Noiembrie 2014.

Horoscop Berbec

O discutie cu o persoana straina ti-ar putea schimba perceptia unui anumit lucru sau viziune ta despre o situatie data. Nu doar ca vei avea ceva de invatat de pe urma acestei desicutii, dar fara sa-ti dai seama vei descoperi ca pana acum iti stresai degeaba. Insa e bine ca s-a gasit cineva care sa-ti deschida ochii.

Horoscop Taur

O zi buna pentru a lua Taurul de coarne. O problema de care te-ai cam ferit in ultima vreme, de care iti era frica ca nu-i vei gasi niciodata o rezolvare perfecta, azi vei gasi in tine puterea si determinarea de a trece peste. Esti dispus sa-ti asumi orice risc, iar asta e bine, doar in acest fel vei putea dobandi un rezultat sau rezolvare reala.

Horoscop zilnic 4 Noiembrie 2014

Horoscop Gemeni

Pentru voi, pentru Gemeni, ziua de 4 Noiembrie se anunta fi una care nu iese cu nimic in evidenta, insa chiar si asa nu va veti simti chiar in apele voastre, cel putin in prima parte a zilei. Dupa amiaza, o veste primita de la un apropiata s-ar putea sa va mai descreteasca putin fruntile si sa va faca sa iesti din starea de amorteala.

Horoscop Zilnic

Horoscop Zilnic

Horoscop Rac

O zi in care simti ca esti tot timpul stapan pe situatie. Indiferent care ar fi ea, tu vei fi in stare sa vi cu idei noi si sa faci propuneri indraznete, care mai apoi sa-ti fie si acceptate. Mai pe scurt, e un din zilele tale bune in care nu vei gasi piedici in calea ta, iar cei din jur te vor vedea in tine o cu totul alta persoana.

Horoscop Leu

Si sa nu vrei, astazi tot vei avea de-a face cu bani. Este una dintre acele zile in care prin mana iti vor trece foarte multi bani. E adevarat, banii nu vor veni spre tine, ci vor pleca de la tine, insa astazi, 4 Noiembrie, e o zi perfecta pentru achitarea unor dari la stat, a unor datorii sau pentru .

Horoscop Fecioara

Astazi ar fi bine sa fii cu bagare de seama, astrele voi sa fii mai generos decat de obicei. Nu e un lucru rau, insa unii s-ar putea sa sesizeze acest lucru si vor incerca sa profite din plin. Si nu doar ca vor profita de generozitatea ta si-ti vor cere ajutorul, dar vor fi in stare sa-ti ia si haine de pe tine.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2