Acasa / Lifestyle / About time – sau cum iti poti schimba viitorul

About time – sau cum iti poti schimba viitorul

About time  este unul dintre cele mai bune filme realizate in anul 2013, iar cei care l-au vazut deja nu pot decat sa confirme acest lucru. Este un film care porneste de la  idee foarte simpla – cum ti-ai schimba viitorul daca ai avea acesta putere? Iar cei care cred in astrologie si-n horoscop, cu siguranta ca au zile in care si-ar dori sa poata face acest lucru nemaipomenit. Chiar daca ulterioar ar aparea cateva mustrari, chiar daca ne-am intreba mereu: oare cum ar fi fost daca as fi facut asa? sau oare cum ar fi fost daca as fi facut altfel. Ei bine, About time este un film care ne poate raspunde la o sumedenie de astfel de intrebari, iar in acelasi timp ne facem sa ne punem alte intrebari…

Filmul care ii are in rolurile principale pe actorii: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams si Bill Nighy, incepe cu prezentarea lui Tim. Un tanar care desi este scolit pe bancile facultatii de drept, in viata sociala, mai exact cu fetele, nu se descurc prea bine. Ajuns la frumoasa varsta de 21 de ani, acesta nu a reusit inca sa-si faca o prietena, iar dupa cum spune o vorba romaneasca, nu reuseste decat sa cada din lac in put.

Intr-o zi tatal sau il cheama la el pentru a-i spune un secret pe care barbatii din familia lor il au de generatii. Ei, barbatii din acea familie, dupa ce implinesc varsta de 21 de ani  au abilitatea de a se intoarce in trecut si de-asi schimbe viitorul dupa bunul lor plac. La inceput, Tim crede ca tatal sau are chef de glume, dar cand realizeaza abilitatea pe care a mostenit-o abia ca-i vine sa creada.

About time

About time

Desi ceea ce aflat de la tatal sau ii va fi de un real ajutor, in viitor, Tim va afla ca avand o astfel de putere, responsabilitatile vor fi pe masura, dar si ca nu poti fi in acelasi timp in doua locuri diferite. Aspectul din urma afectandu-l in mod direct, dupa o intalnire pe nevazute, loc unde o cunoaste pe cea care urmeaza sa-i devina sotie, pe Mary. Pe de alta partea Tim va urma sa afle ca desi ai puterea de a te intoarce in trecut si de a schimba lucrurile in favoarea ta, totusi, intr-un alt plan s-ar putea sa fie in defavoarea ta. Si nimic nu este mai dureros decat sa-i vezi pe cei dragi ca sufera, fiind cazul surorii lui Tim. Un alt lucru pe care acesta il realizeaza este ca desi se poate intoarce in trecut si putea schimba lucruri, timpul nu sta pe loc. El constata cu stupoare că timpul nu se opreste, deciziile corecte in viata le poti lua chiar daca esti un muritor de rand si ca trebuie sa-i pretuim din plin pe cei dragi noua. Mai multe detalii va lasam sa aflati urmarind acest film minunat.

In continuare puteti urmari trailerul filmului About time – o capodopera a cinematografiei, in anul 2013. Recomandat ar fi sa urmariti acest film cu ceva drag voua sau de ce nu, cu intreaga familie.