Termeni și Condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.horoscopcafe.ro

Documentul de faţă stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi accesa şi utiliza informaţiile şi materialele multimedia oferite prin intermediul paginilor web găzduite la adresa www.horoscopcafe.ro. În continuare ne vom referi la site-ul www.horoscopcafe.ro prin termenul de „site”.

Înainte de a accesa orice pagină găzduita la adresa acestui site este indicat să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de accesare şi utilizare prezentate prin intermediul acestui document.

Dacă NU sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului este indicat să părăsiţi site-ul.

Conţinutul de pe site se supune legii drepturilor de autor. Prin conţinut a se înţelege: text, imagini, logo, videoclipuri şi alte materiale prezentate pe site.

Informațiile oferite prin intermediul materialelor video, vor fi preluate de pe youtube.com sau alte platforme similare prin intermediul opțiunii embed code. Niciunul dintre aceste materiale nu va fi găzduit de către acest site. Drepturile de autor asupra lor vor fi ale autorilor care le-au încărcat pe platformele respective.

NU NE ASUMĂM NICI O RĂSPUNDERE JURIDICĂ ASUPRA INFORMAȚIILOR PREZENTATE PE ACEST SITE SAU A EFECTELOR PE CARE ACESTEA LE POT CAUZA PE VIITOR, EFECTE DE NATURĂ PSIHICĂ, JURIDICĂ, FINANCIARĂ ETC.

Site-ul poate oferi legături (link-uri) către alte site-uri web. NU suntem răspunzători de funcţionarea, calitatea şi conţinutul prezentat de acestea!

Toate comentariile făcute la articolele de pe acest site vor fi moderate înainte de afişarea lor pe site. Administratorii site-ului îşi rezervă dreptul de a şterge sau edita orice comentariu care aduce injurii utilizatorilor, statului român etc., fără anunţarea în prealabil a autorului comentariului. Acest site nu permite nici o acţiune de tip SPAM, vor fi luate orice măsuri sunt necesare pentru stoparea acestui fenomen.

Atentie: NU ne asumăm nici o răspundere pentru nefuncţionarea site-ului pe anumite dispozitive hardware şi software.

Pentru orice reclamaţie/sugestie privind conţinutul de pe acest site va rugăm să anuntati administratorii acestui site prin intermediul adresei de email: office [at] horoscopcafe (punct) ro. Alte căi de comunicare nu vor fi luate în considerare decât pentru colaborări.

În cazul în care aţi depus o reclamatie prin intermediul adresei de e-mail trebuie să acordați un termen de 72 de ore lucrătoare pentru rezolvarea problemei semnalate și pentru oferirea unui răspuns concret.

Ne rezervăm dreptul de bloca oricand site-ul pentru lucrari de mentenanţă fara a anunţa in prealabil utilizatorii. De asemenea ne rezervăm dreptul de a edita oricând acest document.

Site-ul NU prelucrează date cu caracter personal, pentru mai multe informaţii despre cookie-urile pe care le foloseste site-ul vă rugăm să consultati manualul de utilizare al platformei wordpress.

Vă mulţumim!