Acasa / Zodiac European / Cum recunosti o zodie dupa comportament

Cum recunosti o zodie dupa comportament

Balanta„optimistul nehotarat”

Cel nascut in Balanta se face remarcat prin nehotararea de care da dovada, indiferent de situatie. Vorbeste mult, de cele mai multe ori isi plictiseste interlocutorii. Cu toate acestea el are un suflet foarte mare, de cele mai multe ori se lasa pe el, doar ca sa-i multumeasca pe altii. Optimismul sau ii aduce multe surprize neplacute, dar asta nu-l impiedica sa spere in continuare si sa le insufle acest lucru si celor din jurul sau.

Scorpion – „observatorul orgolios

Scorpionul este innascut cu o capacitate observationala foarte buna, ii place sa fie cicalitor si nu ia nicioda in considerare ceea ce spun altii despre el sau ceea ce-i sugereaza altii. Da dovada de un nivel ridicat de inteligenta, ii place sa actioneze din umbra si nu se poate abtine de la a-si impune autoritatea. Orgoliul sau e mai presus de toate si este in stare sa si-l apare prin orice mijloace.

Sagetator„visatorul inimos”

Este cel caruia ii place sa faca tot in asa fel incat sa impace si capra si varza. Tot timpul se comporta in asa fel incat sa fie pe placul tuturor si de a nu-i deranja pe cei din jurul sau. Lui ii place sa se dedice celor apropiati, sa le ofere sfaturi si sa-i ajute atunci cand se afla in situatii limita. In evidenta il scot rafinamentul si delicatetea firii sale, plus faptul ca este un mare visator.

Capricorn„precautul intelept”

Cel nascut in Capricorn este simbolul intelepciunii si al cunoasterii. Niciodata nu va spune ca stie prea multe, lui tot timpul ii place sa fie foarte bine informat si niciodata nu vorbeste in necunostinta de cauza. Ii place sa fie punctul si detesta minciuna si hotia. Este foarte precaut si orientat spre lucrurile practice. Se asigura de mai multe ori inainte oricarei decizii, fie ea si mai putin importanta.

Varsator„nonconformistul creativ”

Varsatorul iese in evidenta prin generozitatea sa, dar si prin nonconformismul sau. Lui ii place sa faca lucrurile diferit, ii place sa gandeasca diferit si se adapteaza foarte greu situatiilor unde se pune accentul pe conservare. Varsatorul este o fire foare creativa, imaginatia nu-l paraseste niciodata. Pe de alta parte ii place ca tot timpul sa fie incojurat de prieteni sau de cei dragi.

Pesti„nostalgicul incurabil”

Nativul din Pesti este o fire foarte nostalgica, se lasa usor influentat de parerile celor din jurul, iar de foarte multe ori e mai naiv decat trebuie. Datorita bunatatii sale, uneori are nesansa ca altii sa profite de ea si implicit de el. In cadrul relatiei de dragoste el se implica foarte mult si da dovada de fidelitate si incredere. Nu-i place sa-si aratate supararile, iar din aceasta cauza, chiar daca iti zambeste, in sufletului poate plange.

Citeste continuarea accesand paginile: 1 2